Impiana Residence

Community Forum of Impiana Residence @ Putra Nilai
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Jalan Baru Ke IR

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ali93



Posts : 8
Join date : 2010-02-26
Age : 66
Location : No. 93, Impiana Road, Impiana Residence

PostSubject: Jalan Baru Ke IR   Fri Feb 26, 2010 5:18 pm

Ada baiknya jika jalan masuk/keluar ke IR ditambah lagi satu, ikut JALAN KIRI bila keluar guard haus. Jalan cantik tapi dia gam pulak di hujung tu. Tok Ketua cuba tanya dengan BBN/MPN ada hajat tak nak buat jalan baru tu, sonang nak poi kojo/grand union, taklah bobolit-bolit, golo dek eh...
Back to top Go down
View user profile http://www.bbpm.org.my
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Jalan Baru ke IR...   Mon Mar 01, 2010 11:52 pm

abang ali..,
dah usaha utk dapatkan jalan baru yang dimaksudkan melalui wakil MPN (mr yee).., tapi belom ada apa2 feed back dari MPN mahu pun mr yee. rumah burung walid tu pun MPN belom ambik apa2 tindakan lagi. penutupan illegal dumping pulak.., progressnya slow sangat. mungkin diorang tunggu JJ beroperasi dan IKBN ambik alih building tu kot. apa2 hal pun.., kami ahli jawatan kuasa bertindak IR akan mengambil langkah2 sepatutnya. wallahualam.
Back to top Go down
View user profile
 
Jalan Baru Ke IR
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Big old kiyo hime - Time to refine
» Indonesian Bonsai
» Jodha Akbar Written Update 20th December 2013
» Jodha Akbar Written Update 22Sep14 "Salim's arrival heralded"
» New Model Shop in JB

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Impiana Residence  :: Current Issues in Impiana Residence-
Jump to: