Impiana Residence

Community Forum of Impiana Residence @ Putra Nilai
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kelas mengaji malam kat surau IR

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nazri81
Guest



PostSubject: Kelas mengaji malam kat surau IR   Mon Mar 01, 2010 12:05 pm

Assalamualaikum!

Persatuan penduduk IR (sekali dengan AJK surau dan persatuan wanita) nak usahakan untuk kelas mengaji untuk anak anak IR (untuk parents juga akan diusahakan lepas ni, insyaallah)

Untuk tujuan tersebut saya nak minta bagi nama anak anak yang nak join kelas ini.

Dalam cadangan kelas nak buat lepas solat maghrib kat surau IR.

Antara calon untuk pengajar ni, dah ada perbincangan dengan para ustaz yg mengajar KAFA, insyaallah diorang boleh mengajar.

Cuma yang masih dibincangkan berkenaan dengan yuran sebab standard rate yang diorang kenakan kat tempat KAFA sana RM30 satu kepala utk sebulan.

4 kelas (isnin, selasa, rabu dan jumaat). Kami try utk pertimbangan semula. Dan kalau yg ada sumber pengajar lain tu, bagitau juga ye.

Sila bagi nama utk yg berminat.

Wassalam.
Back to top Go down
 
Kelas mengaji malam kat surau IR
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Impiana Residence  :: Activity in Impiana Residence-
Jump to: