Impiana Residence

Community Forum of Impiana Residence @ Putra Nilai
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
Deen



Posts : 1
Join date : 2010-03-05

PostSubject: Assalamualaikum   Fri Mar 05, 2010 2:10 am

Apa khabar. Nama panjang saya Ismayuddeen. Nick Deen jer. Rumah n 14 Jln Impiana 1. Masih belum pindah lagi ke I.R. Saya bru discover forum nih just now. Kira banyak jugak activiti yang terlepas. Sekarang saya duduk di Equine Park, Seri Kembangan dan bekerja di TPM Sg Besi. Plan nak pindah mungkin hujung tahun 2010 nih. Kot terjumpa during weekend sila tegur. Insyallah hujung minggu nie saya akan datang nak cuci rumah dan nak finalize komplen. 2 bilik air kena overhaul balik sebab lubang air tinggi. Saa rasa ada juga rumah lain yang ada masalah sama kan? Ok ler lepas nie sure saya selalu check forum nie. Bagus kita ada Surau sementara. ok Terima kasih dan wassalam. Sleep
Back to top Go down
View user profile
adam



Posts : 2
Join date : 2010-03-04

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Fri Mar 05, 2010 12:49 pm

Deen wrote:
Apa khabar. Nama panjang saya Ismayuddeen. Nick Deen jer. Rumah n 14 Jln Impiana 1. Masih belum pindah lagi ke I.R. Saya bru discover forum nih just now. Kira banyak jugak activiti yang terlepas. Sekarang saya duduk di Equine Park, Seri Kembangan dan bekerja di TPM Sg Besi. Plan nak pindah mungkin hujung tahun 2010 nih. Kot terjumpa during weekend sila tegur. Insyallah hujung minggu nie saya akan datang nak cuci rumah dan nak finalize komplen. 2 bilik air kena overhaul balik sebab lubang air tinggi. Saa rasa ada juga rumah lain yang ada masalah sama kan? Ok ler lepas nie sure saya selalu check forum nie. Bagus kita ada Surau sementara. ok Terima kasih dan wassalam. Sleep

selamat datang ke forum dan salam perkenalan. saya adam rumah no. 63. saya pun blom duduk lagi. cuma hujung minggu je kat sana.
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Mon Mar 08, 2010 5:46 pm

Deen wrote:
Apa khabar. Nama panjang saya Ismayuddeen. Nick Deen jer. Rumah n 14 Jln Impiana 1. Masih belum pindah lagi ke I.R. Saya bru discover forum nih just now. Kira banyak jugak activiti yang terlepas. Sekarang saya duduk di Equine Park, Seri Kembangan dan bekerja di TPM Sg Besi. Plan nak pindah mungkin hujung tahun 2010 nih. Kot terjumpa during weekend sila tegur. Insyallah hujung minggu nie saya akan datang nak cuci rumah dan nak finalize komplen. 2 bilik air kena overhaul balik sebab lubang air tinggi. Saa rasa ada juga rumah lain yang ada masalah sama kan? Ok ler lepas nie sure saya selalu check forum nie. Bagus kita ada Surau sementara. ok Terima kasih dan wassalam. Sleep

hahaha.., TPM..? boleh tumpang gi keje sama ni..? cepat2 masuk yer ke IR.., buleh tumpang.
Back to top Go down
View user profile
thegame_12



Posts : 40
Join date : 2010-01-12
Location : Menara MAA, Somban

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Mon Mar 08, 2010 6:25 pm

dok intai gak umah no 14 ni smlm...tp x nampak lak...jalan 1 tinggal dlm 4-5 bijik lg yg tuan x msk lg...
Back to top Go down
View user profile http://www.wwe.com
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Wed Mar 10, 2010 12:40 pm

Alhamdulillah..... syukur ke hadrat ilahi kerana dengan limpah kurnianya, akhirnya tok ketua kita ada kaum TPM yang dok kat I.R. Bagus cadangan utk pi kerja sama2. Sahut seruan kerajaan utk berkongsi kenderaan... Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Wed Mar 10, 2010 3:16 pm

cikgurizal wrote:
Alhamdulillah..... syukur ke hadrat ilahi kerana dengan limpah kurnianya, akhirnya tok ketua kita ada kaum TPM yang dok kat I.R. Bagus cadangan utk pi kerja sama2. Sahut seruan kerajaan utk berkongsi kenderaan... Laughing Laughing Laughing

errr.., aku tamo kongsi kenderaan.., aku nak tumpang kenderaan jiran kita tu jer.., jimat belanjer.., huhu. Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Thu Mar 11, 2010 12:38 pm

takbiirrr.....
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Thu Mar 11, 2010 3:28 pm

cikgurizal wrote:
takbiirrr.....

allah akbar.., 3x
Back to top Go down
View user profile
drahmadnajib



Posts : 2
Join date : 2010-03-13
Location : KL

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Sat Mar 13, 2010 11:59 pm

Assalamualaikum, saya Ahmad Najib, No. 49 IR. Buat masa sekarang masih di KL. Belum tahu bila bleh duduk kat IR nih..tapi sekali-sekala memang datang jenguk. Saya masih belum sempat kenal sesiapa kecuali En. Hanifah (No. 1) dgn Pak guard-pak guard jela..memang berharap kalau boleh kenal satu taman ni. kalau ada apa-apa perkembangan harap kongsi-kongsikan bersama sebab maklumlah saya tak berada di IR. Boleh hubungi HP saya 0129091963 atau email: drahmadnajib@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Tue Mar 16, 2010 9:57 am

drahmadnajib wrote:
Assalamualaikum, saya Ahmad Najib, No. 49 IR. Buat masa sekarang masih di KL. Belum tahu bila bleh duduk kat IR nih..tapi sekali-sekala memang datang jenguk. Saya masih belum sempat kenal sesiapa kecuali En. Hanifah (No. 1) dgn Pak guard-pak guard jela..memang berharap kalau boleh kenal satu taman ni. kalau ada apa-apa perkembangan harap kongsi-kongsikan bersama sebab maklumlah saya tak berada di IR. Boleh hubungi HP saya 0129091963 atau email: drahmadnajib@gmail.com

welkam.., welkam dr ahmad.., semoga senang kami2 ni nak mintak MC bila dr dah duduk sini.., hehe. tapi no 49 tu.., rasanya mcm glamer gak lah nombornya..?
Back to top Go down
View user profile
drahmadnajib



Posts : 2
Join date : 2010-03-13
Location : KL

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Tue Mar 16, 2010 12:45 pm

Glamer2..mcm2 cerita..semua tu pengalaman hidup...insyaallah..untuk consultation pasal medical matters xde masalah...asal saya boleh tolong saya tolong... Smile
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Thu Mar 18, 2010 11:17 am

drahmadnajib wrote:
Glamer2..mcm2 cerita..semua tu pengalaman hidup...insyaallah..untuk consultation pasal medical matters xde masalah...asal saya boleh tolong saya tolong... Smile

waaa.., mcm astro lah pulak.., mcm2 ada.., port kami ngeteh pun namanya mcm2 ada. btul2 varities lah IR ni. OK dr ahmad najib.., sekiranya ingin join mailing list IR.. boleh hantar email kosong ke 'impianaresidence-subscribe@yahoogroups.com'.., kami agak aktif di mailing list dan kurang di dalam forum. so apa aktiviti.., kami akan gunakan medium email ni.

p/s.., consultation medical matters tu.., including pemberian MC sekali ker..? hehe.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal   Today at 8:18 am

Back to top Go down
 
Ice Breaking @ Sesi Suai Kenal
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» skipping stitches, breaking thread
» Breaking Bad season 5
» Breaking Amish
» Breaking NEWS : BE-Intehaan!!!
» Jodha Akbar: Breaking News!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Impiana Residence  :: Administration-
Jump to: