Impiana Residence

Community Forum of Impiana Residence @ Putra Nilai
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Emas Tulen...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: Emas Tulen...   Wed Jan 13, 2010 9:33 am

Laughing Laughing Laughing Kepada semua penghuni-penghuni I.R, kalau ada rasa nak beli
barang-barang kemas seperti rantai, gelang, cincin, jongkong
dll bolehlah contact saya. Harga yang ditawarkan amat murah
berbanding dengan harga di kedai. Apa juga jenis emas ada
saya jual. Kalau nak design sendiri pun boleh juga. cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Wed Jan 13, 2010 2:03 pm

cikgurizal wrote:
Laughing Laughing Laughing Kepada semua penghuni-penghuni I.R, kalau ada rasa nak beli
barang-barang kemas seperti rantai, gelang, cincin, jongkong
dll bolehlah contact saya. Harga yang ditawarkan amat murah
berbanding dengan harga di kedai. Apa juga jenis emas ada
saya jual. Kalau nak design sendiri pun boleh juga. cheers cheers cheers

wang mas dgn singa mas dlm citer ali baba bujang lapok ada jual tak che'gu..?
Back to top Go down
View user profile
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: Emas Tulen...   Thu Jan 14, 2010 11:23 am

farao farao farao Mcm2 ada..... hang nak raket emas pun ada. bkn apa, hang segan kot nak mai main badminton. dah 2 kali tak mai. bila guna raket emas ni nampak la segak sikit no..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
cakkuncak96



Posts : 15
Join date : 2010-01-12
Age : 42
Location : 96 Impiana Residence

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Fri Jan 15, 2010 3:39 pm

aik chegu dah tak jadi buat tusyen... sekarang dah bertukar menjadi saudagar emas... hebat... berape se'tail afro
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Fri Jan 15, 2010 6:11 pm

cakkuncak96 wrote:
aik chegu dah tak jadi buat tusyen... sekarang dah bertukar menjadi saudagar emas... hebat... berape se'tail afro

saudagar intan berlian dari congostan..
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Fri Jan 15, 2010 6:13 pm

cikgurizal wrote:
farao farao farao Mcm2 ada..... hang nak raket emas pun ada. bkn apa, hang segan kot nak mai main badminton. dah 2 kali tak mai. bila guna raket emas ni nampak la segak sikit no..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

dah jadik saudagar emas.., kena tambah kekuatan pak guard kita.., lebihkan kawalan di rumah che'gu. bkn apa.., grill tak siap lagi.., stok emas berlambak2 dlm umah.., che'gu asyik ronggeng tetiap mlm.., bahaya.., terutama sekali anak buah che'gu tu..,
Back to top Go down
View user profile
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: saudaragar emas...   Mon Jan 18, 2010 12:24 pm

apa salahnya aku nak cari rezeki HALAL yg lebih. tuisyen still on tp bkn aku yg ajar. org rmh aku yg ajar. aku akan back up dia je. emas aku yg jlnkan. dia tlg2 aku je. tp kalau org dah nak masuk rmh aku, aku nak buat mcm mana. anggap je la bkn rezeki aku & ALLAH turunkan sementara je rezeki tu kat aku. aku redha...
Back to top Go down
View user profile
thegame_12



Posts : 40
Join date : 2010-01-12
Location : Menara MAA, Somban

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Mon Jan 18, 2010 1:17 pm

aku tlg order utk padil....gigi mas....tp dia byr...
Back to top Go down
View user profile http://www.wwe.com
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Mon Jan 18, 2010 1:52 pm

thegame_12 wrote:
aku tlg order utk padil....gigi mas....tp dia byr...

aku byr pakai duit kau lah kalau camtu.., boleh..?
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Mon Jan 18, 2010 1:53 pm

cikgurizal wrote:
apa salahnya aku nak cari rezeki HALAL yg lebih. tuisyen still on tp bkn aku yg ajar. org rmh aku yg ajar. aku akan back up dia je. emas aku yg jlnkan. dia tlg2 aku je. tp kalau org dah nak masuk rmh aku, aku nak buat mcm mana. anggap je la bkn rezeki aku & ALLAH turunkan sementara je rezeki tu kat aku. aku redha...

bagus berniaga ni.., 99% pendapatan dtg dari perniagaan.., sunah nabi tu.
Back to top Go down
View user profile
FAZLI123



Posts : 12
Join date : 2010-01-12
Age : 35
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Mon Jan 18, 2010 2:04 pm

kate2 yg ni sedap ckit dengar..
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Mon Jan 18, 2010 2:08 pm

FAZLI123 wrote:
kate2 yg ni sedap ckit dengar..

che'gu punya quote tu dah down.., so aku kasi UP laa.
Back to top Go down
View user profile
FAZLI123



Posts : 12
Join date : 2010-01-12
Age : 35
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Mon Jan 18, 2010 2:14 pm

bestnyer cuti.....duduk umah layan anak2...korang keje ke..x best ar..hahahaha Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Mon Jan 18, 2010 2:59 pm

FAZLI123 wrote:
bestnyer cuti.....duduk umah layan anak2...korang keje ke..x best ar..hahahaha Twisted Evil

ooo cuti yer.., kira duit persatuan tu betul2.., kalau boleh 10x kira sehari.
Back to top Go down
View user profile
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: cuti   Tue Jan 19, 2010 9:32 am

kau cuti ke li? patut la smlm aku nampak kau kat rmh masa aku balik. aku tgk kereta ada. aku dah agak dah. tak pe, raya cina giliran aku plak cuti 1 minggu. ha..ha... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
thegame_12



Posts : 40
Join date : 2010-01-12
Location : Menara MAA, Somban

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Tue Jan 19, 2010 1:16 pm

aku nak tngk ko main naga kt tgh taman... bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.wwe.com
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: naga   Wed Jan 20, 2010 12:32 pm

ha..ha... aku blum khatam lg tarian naga tu. kalau kau nak tgk jgk, kau tgk youtube je la... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
cakkuncak96



Posts : 15
Join date : 2010-01-12
Age : 42
Location : 96 Impiana Residence

PostSubject: Re: Emas Tulen...   Thu Jan 21, 2010 3:52 pm

cikgurizal wrote:
ha..ha... aku blum khatam lg tarian naga tu. kalau kau nak tgk jgk, kau tgk youtube je la... Very Happy Very Happy Very Happy

tarian naga memanglah kau tak khatam lagi tapi tarian singa mesti kau power....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Emas Tulen...   Today at 8:15 am

Back to top Go down
 
Emas Tulen...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Chrome Silver using spraycans

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Impiana Residence  :: Buy & Sale-
Jump to: