Impiana Residence

Community Forum of Impiana Residence @ Putra Nilai
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Badminton untuk IR

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nazri_81



Posts : 43
Join date : 2010-01-12

PostSubject: Badminton untuk IR   Fri Jan 15, 2010 9:23 am

Salam 1 Malaysia dan satu Impiana!
Aku dah arrange utk kita main badminton:

Hari : Selasa
Date : Jan 19, 2010
Jam : 9 mlm - 11 malam
Tempat : Dewan MPN (Court 2)

Kalau nak join bagi nama dulu dalam forum ni...kot kot ramai sangat nanti aku book 2 court.
Setakat la ni aku cuma book 1 court saja sebab yang berkemungkinan untuk join x ramai sangat:

Aku, Pak Tam, Zaki, Cikgu, Shahlan, Shahril dan Tok Ketua (yang ni kene tengok ramalam cuaca dulu... Razz )

Duit sewa cuma RM10/hour
Back to top Go down
View user profile
thegame_12



Posts : 40
Join date : 2010-01-12
Location : Menara MAA, Somban

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Fri Jan 15, 2010 2:29 pm

noted...tuesday is badminton day
Back to top Go down
View user profile http://www.wwe.com
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Fri Jan 15, 2010 6:01 pm

Nazri_81 wrote:
Salam 1 Malaysia dan satu Impiana!
Aku dah arrange utk kita main badminton:

Hari : Selasa
Date : Jan 19, 2010
Jam : 9 mlm - 11 malam
Tempat : Dewan MPN (Court 2)

Kalau nak join bagi nama dulu dalam forum ni...kot kot ramai sangat nanti aku book 2 court.
Setakat la ni aku cuma book 1 court saja sebab yang berkemungkinan untuk join x ramai sangat:

Aku, Pak Tam, Zaki, Cikgu, Shahlan, Shahril dan Tok Ketua (yang ni kene tengok ramalam cuaca dulu... Razz )

Duit sewa cuma RM10/hour

dewan badminton MPN tu course tak best aarr.., kita main kat Nilai Spring Golf Resort. set golf dah beli ni.
Back to top Go down
View user profile
FAZLI123



Posts : 12
Join date : 2010-01-12
Age : 35
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Fri Jan 15, 2010 11:11 pm

Aku nak main gak!!!tp raket nak kene cari dulu dlm stor...
Back to top Go down
View user profile
thegame_12



Posts : 40
Join date : 2010-01-12
Location : Menara MAA, Somban

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Sat Jan 16, 2010 7:50 am

cantek ada newcomer...raket badminton ye bang,bukan tenis...kasut badminton ye bukan kasut golf....oppsss
Back to top Go down
View user profile http://www.wwe.com
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Sat Jan 16, 2010 11:29 pm

FAZLI123 wrote:
Aku nak main gak!!!tp raket nak kene cari dulu dlm stor...

sekali kau terjebak dgn diorang ni li.., selama-lamanya kau akan jadik kutu lepak kat taman nanti. aku nasihatkan jgnlah join diorang ni.., hahaha lol!
Back to top Go down
View user profile
thegame_12



Posts : 40
Join date : 2010-01-12
Location : Menara MAA, Somban

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Sun Jan 17, 2010 11:53 pm

cam hampeh Mad tok ketua bg nasihat...

yg 'kutu' ni jd ko nyer AJK/ supporter tau...fazli dah besar, dia tau mane beza ez rider dgn ex5....huah huah huah...
Back to top Go down
View user profile http://www.wwe.com
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: kutu lepak...   Mon Jan 18, 2010 12:31 pm

kalau korang semua nak tau, tok ketua kita ni la yg mengajar aku melepak...he...he...he... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Mon Jan 18, 2010 2:00 pm

cikgurizal wrote:
kalau korang semua nak tau, tok ketua kita ni la yg mengajar aku melepak...he...he...he... cheers cheers cheers

lepak ngan kau apa barang.., tak kuase aku nak ngajar kau.
Back to top Go down
View user profile
Nazri_81



Posts : 43
Join date : 2010-01-12

PostSubject: Pertukaran dewan untuk xtxvt badminton malam ni   Tue Jan 19, 2010 9:23 am

Pengumuman! Pengumuman!
Acara badminton kita malam ni ditukar tempat dari Dewan MPN ke Dewan Desa Melati..dekat area INTI kolej sana..
Masa adalah sama! 9-11malam.
Back to top Go down
View user profile
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: lepak...   Tue Jan 19, 2010 9:26 am

barang apa kau nak? habaq mai kat aku. aku nak pesan kat abg ghani suruh dia lantik kau jd bilal kalau rmh no 92 tu jd sewakan rmh dia utk buat surau. time tu barulah kau kena lepak surau & pakai kain pelikat & berkopiah je. ha...ha...ha... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: badminton   Tue Jan 19, 2010 9:27 am

Yahooo... cheers cheers cheers Aku on je. kau dtg ambik aku kat rmh mlm ni
Back to top Go down
View user profile
minami_102



Posts : 45
Join date : 2010-01-11
Age : 43
Location : 102 Jalan Impiana,

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Tue Jan 19, 2010 10:26 am

cikgurizal wrote:
barang apa kau nak? habaq mai kat aku. aku nak pesan kat abg ghani suruh dia lantik kau jd bilal kalau rmh no 92 tu jd sewakan rmh dia utk buat surau. time tu barulah kau kena lepak surau & pakai kain pelikat & berkopiah je. ha...ha...ha... cheers cheers cheers

takat bilal.., aku letak MP3 player.., masuk waktu.., kau pandai2 lah on. teknologi bebeh
Back to top Go down
View user profile
shay82



Posts : 6
Join date : 2010-01-13

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Tue Jan 19, 2010 1:24 pm

Nazri_81 wrote:
Pengumuman! Pengumuman!
Acara badminton kita malam ni ditukar tempat dari Dewan MPN ke Dewan Desa Melati..dekat area INTI kolej sana..
Masa adalah sama! 9-11malam.

Mana tempat ni mat yi? aku tang area nilai ni failed sikit, kang sesat barat aku. Ni nak gi cari contact lense jap, asyik belasah angin je..heh..
Back to top Go down
View user profile
Nazri_81



Posts : 43
Join date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Tue Jan 19, 2010 2:45 pm

tak pa Lan, nanti kita pi sekali..
Back to top Go down
View user profile
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: badminton   Wed Jan 20, 2010 12:24 pm

salam kpd pemain2 badminton I.R. Yg tak main jangan reply & dok diam2. syabas kpd kwn2 yg telah main badminton stakat ni termasuklah abg mus. nampaknya korang semua ada peningkatan. aku rasa dlm tempoh 1 atau 2 bulan yg akan dtg permainan korang semua akan bertambah mantop. kpd sesiapa yg blum join & ingin join bolehlah berhubung dgn mat yi ataupun saya
Back to top Go down
View user profile
Nazri_81



Posts : 43
Join date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Wed Jan 20, 2010 12:29 pm

heh! minggu depan kita repeat la wei kalau berani!!
bounce
Back to top Go down
View user profile
cikgurizal



Posts : 23
Join date : 2010-01-12
Age : 37
Location : 127

PostSubject: ha..ha...   Wed Jan 20, 2010 12:35 pm

aku no prblm... mggu dpn aku on je. main kosong je ke? atau sapa kalah belanja minum ayaq? tp kalau boleh aku tak mau main dah kat dewan mlm td. lantai dia licin la. elok lg dewan MPN walaupun lantainya dah ada yg pecah sikit.
Back to top Go down
View user profile
Nazri_81



Posts : 43
Join date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Wed Jan 20, 2010 12:39 pm

belanja ayaq pun okkkkkkkk....!!!
memang la nak MPN punyer dewan...tapi hang tau saja la depa kat MPN ni...
kacang parpu punye orang...!! Evil or Very Mad
kejap boleh booking kejap ada function...sampai pintu dewan pun lupa nak buka!! tongue
Back to top Go down
View user profile
thegame_12



Posts : 40
Join date : 2010-01-12
Location : Menara MAA, Somban

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Wed Jan 20, 2010 1:27 pm

koleksyen mlm td camno???den x bayor lg...sapo nak kutip nih??
bukan repeat mat yi...rematch laaa....repeat tu hang masa wat BBA dulu...repeat kalkulus...
Back to top Go down
View user profile http://www.wwe.com
Nazri_81



Posts : 43
Join date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Wed Jan 20, 2010 2:05 pm

[quote="thegame_12"]koleksyen mlm td camno???den x bayor lg...sapo nak kutip nih??
bukan repeat mat yi...rematch laaa....repeat tu hang masa wat BBA dulu...repeat kalkulus...[/qu

hang pi bayaq RM10 kat Pak Tam.
Back to top Go down
View user profile
Nazri_81



Posts : 43
Join date : 2010-01-12

PostSubject: Badminton utk IR Jan 26, 2009 (Desa Melati 9 to 12 pm)   Thu Jan 21, 2010 11:53 am

Salam 1 Impiana!

Aku dah book court badminton untuk kita main badminton.

MPN “ganti balik” 1 jam untuk yang kita “rugi” minggu ni…

Dewan MPN fully book dah…so aku proceed dengan Desa Melati saja.

Details:

Tempat : Dewan Desa Melati

Date : Jan 26, 2009

Hari : Selasa

Time : 9 malam sampai 12 malam

Kasut : Badminton sahaja! (Kasut golf adalah dilarang sama sekali!)

Datang jgn tak datang!
Back to top Go down
View user profile
thegame_12



Posts : 40
Join date : 2010-01-12
Location : Menara MAA, Somban

PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Thu Jan 21, 2010 1:27 pm

Dlm iNTI College ada survey x???sana fasiliti ok gak...
Back to top Go down
View user profile http://www.wwe.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Badminton untuk IR   Today at 8:18 am

Back to top Go down
 
Badminton untuk IR
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» VALAVANIS AUTUMN TOKONOMA DISPLAY
» The Bazar
» die grinder, tools question
» Vietnam International bonsai show
» Ixora chinensis -"santan"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Impiana Residence  :: Activity in Impiana Residence-
Jump to: